Mark Schollen

Als afgestudeerd Interaction Designer heb ik kennis van user-centered design. Tijdens mijn opleiding heb ik onder andere geleerd drukwerk, websites en apps te maken.
Daarnaast heb ik de minor ‘Scripting for Designers’ met succes afgerond, waardoor ik meer dan gemiddelde kennis van html/css, Javascript, PHP en Arduino heb.
In mijn vrije tijd ben ik verder veel bezig geweest met onder meer Joomla en WordPress. Hierdoor is het maken van een professionele website voor mij een ‘piece of cake’!

De afgelopen jaren heb ik aan meerdere projecten voor verschillende bedrijven gewerkt.
Tijdens schoolprojecten heb ik onder meer voor schoonheidssalon ‘Salon Nouvelle’ een app ontworpen, en voor ‘STEIM’, een centrum en ‘museum’ voor elektronische muziek, een virtuele gids voor een museum bedacht.

Na de propedeuse ben ik bezig gegaan met het opbouwen van een eigen portfolio. Dit heb ik de afgelopen jaren uitgebreid, waardoor ik inmiddels ook  voor mijzelf voor meerdere opdrachtgevers heb gewerkt. Van het ontwerpen van een visitekaartjes, posters, banners en flesetiketten tot het maken van complete huisstijlen en websites: niks is mij vreemd.

Shopping Basket