Jens Mulder

Ik kom net vers van HAN af, en mag mij sinds kort een afgestudeerd Interaction Designer noemen.

Inmiddels ik heb een aantal jaar werk ervaring als User Interface (UI) designer. Na mijn eerste stage werdt mij een baan aangeboden. Hier ben ik verantwoordelijk ben voor het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke User Interfaces voor software oplossingen in kritische situaties zoals operatie kamers, voertuigen van defensie, controle ruimtes van Rijkswaterstaat en luchtverkeerstorens.
Mijn kracht ligt dan ook in het in kaart brengen van de gebruikerswensen en deze te vertalen naar een oplossingsrichting die aansluit bij het werkproces van gebruiker.

Het vinden van de juiste oplossing begint altijd bij de ‘waarom’ vraag, Wat is het doel? Graag ga ik samen met jou opzoek naar de essentie van jouw wens!
Of het nou gaat om een visite kaartje, een icoon of het ontwikkelen van een complete website, Het begint bij ‘de waarom?’ Wat is het doel, en hoe komen we daar?

Gebruiker centraal zetten

Wat is het doel? Wie is de doelgroep? Hoe kunnen we deze doelgroep het beste aanspreken? Het start allemaal bij de ‘waarom’ vraag! Hier beginnen we zodat we gaan ontwikkelen ook echt impact heeft.

Oplossingen zoeken

Hoe kunnen we het doel bereiken? Op welke manier kunnen we de doelgroep aanspreken? Hiervoor gaan we kijken naar welke oplossing het beste aansluit!

Vertalen naar ontwerp

“Execution is everything”
Hier komt alles samen! Om te garanderen dat ontwerp zijn doel bereikt is het essentieel om het te toetsen, snappen mensen wat het ontwerp overbrengt?

Neem contact met mij op!